Diensten op maat

 

Algemene voorwaarden voor diensten

 

Het CMS van Nul-A Computers is zo ontworpen, dat u zelf uw website(s) kunt beheren en aanpassen. Indien u wilt, kunnen we een website voor u maken of u ondersteunen bij het maken van uw website.

Het CMS van Nul-A Computers is volledig menu-gestuurd en heeft een uitgebreid help-systeem. Soms kan het toch nuttig zijn om even 'op weg geholpen te worden'. Daarbij kunnen we u op maat hulp bieden.

 

Telefonische hulp

U kunt bij ons service inkopen op basis van tijd. Bijvoorbeeld 2 uur, 5 uur of 10 uur. Wanneer u direct hulp wilt, kunt u ons bellen. We rekenen af per minuut (afgerond naar boven) met een minimum van 5 minuten. Belt u 12,5 minuten met ons, dan verminderen we uw service tegoed met 13 minuten.

 

Snel op weg

Indien u snel wilt leren werken met ons CMS, raden we u aan om twee uur service in te kopen. U kunt ons dan (op afspraak) bellen. Terwijl u achter uw computer zit, geven we u uitleg en helpen we u snel uw website te maken.

 

Programmering op maat

Het CMS van Nul-A Computers kan standaard heel veel. Toch zijn er soms dingen, die speciaal gemaakt moeten worden. Indien u dingen wilt, die standaard niet mogelijk zijn, dan kunnen wij deze op maat maken.

Het is vaak mogelijk om speciale koppelingen te maken naar webservices van andere bedrijven. Bijvoorbeeld naar IVR-management.

Het is mogelijk om speciaal voor uw website database faciliteiten toe te voegen. Bijvoorbeeld SQL tabellen en SQL queries.

U kunt bij ons deze service inkopen op basis van tijd. Wanneer we een programmering op maat voor u maken, berekenen we de activiteiten per 15 minuten. U betaalt vooraf door service-tijd in te kopen. U hoeft niet te vrezen voor een 'factuur achteraf voor meerwerk'.

Het is helaas niet mogelijk om vooraf precies aan te geven hoeveel tijd het kost om iets speciaal voor u te ontwikkelen. Meestal kunnen we wel een grove schatting maken. U kunt betalen per deelproject en vervolgens besluiten om wel of niet door te gaan met de ontwikkeling.

 

Conversie van oude websites of databases

Het is soms mogelijk om gegevens die u al in computerbestanden heeft staan om te zetten naar ons CMS. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Sommige tekstverwerkers en pagina-opmaak programma's kunnen teksten uitvoeren als html-bestand. Soms kunnen we deze automatisch omzetten naar webpagina's.

Voorbeeld: Andreas Firewolf heeft zijn lesboeken geschreven met Pagemaker en InDesign. InDesign kan converteren naar html. De html-pagina's hebben we automatisch geconverteerd naar webpagina's met een menu-structuur. De lessen worden nu online verkocht en automatisch vrijgegeven nadat online betaald is.

 

Service-contract

U kunt met ons een service-contract afsluiten. U betaalt dan voor een aantal uur werk en/of telefonische hulp. Wanneer we iets voor u doen, berekenen we dat per kwartier. Totdat de uren die u heeft afgenomen opgebruikt zijn. Dan kunt u een nieuw contract afsluiten.

 

Kosten

U kunt service inkopen op basis van tijd tegen de onderstaande tarieven.Prijzen zijn exclusief 21% BTW

  • 2 uur: 85 euro
  • 5 uur: 190 euro
  • 10 uur: 350 euro

 

Algemene voorwaarden voor diensten

Contact

Algemene voorwaarden voor diensten

Algemene voorwaarden voor hosting

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

Business partner gezocht

 

Ik ben op zoek naar een business partner, die het CMS van nula computers wil commercialiseren.

Ben je geinteresseerd, neem dan contact op met het Contact formulier.

Algemene voorwaarden voor hosting
Algemene voorwaarden voor diensten
Contact

Een nieuwe website voor 125 euro (excl. BTW).

Informatie over een nieuwe website.

Maak zelf je website
Nul-A Hosting